Jdi na obsah Jdi na menu

ZŠ CEREKVICE

Učíme se zejména od toho, koho milujeme.

Výuka v týdnu od 11. ledna 2021

8. 1. 2021

Vážení rodiče, milí žáci,

velmi vás zdravím.

V týdnu od 11. ledna do 17. ledna 2021 budou do školy chodit žáci 1. a 2. třídy.

Ostatní žáci budou vzděláváni distančně.

Blíží se pololetí školního roku 2020-2021 a povinností učitelů je provést hodnocení práce našich žáků, vašich dětí. Toto hodnocení proběhne na pedagogické radě, která se koná v pátek 22. ledna 2021.

Hodnocení proběhne podle těchto pravidel.           Hodnocení prvního pololetí

Od pondělí 11. ledna 2021 budou rodiče žáků 6. až 9. třídy  učiteli informováni o průběžných výsledcích vzdělávání svých dětí podobně jako na podzim-tabulkou se známkami a komentářem zpřístupněnou elektronicky.

Rodiče žáků 3., 4. a 5. třídy jsou se svými třídními učitelkami v kontaktu též elektronicky. A jsou o výsledcích práce svých dětí informováni.

Žáci 1. a 2. třídy chodí do školy, bohudík.

 

Vážení rodiče,

 v současné době převážně distančního vzdělávání si velmi vážím  vzájemné spolupráce a komunikace  vás a učitelů. Jsem o tom informován z obou stran.

Uvědomuji si, že tento způsob vzdělávání není pro děti optimální. Je slabou náhražkou prezenční výuky. Je to způsob velmi náročný na čas, na vybavení technikou,  na vytvoření prostředí pro učení, na volní vlastnosti dětí.

Děkuji vám za to, že své děti v distanční výuce podporujete, povzbuzujete  a  jejich práci kontrolujete.  

Ještě nějaký čas v tomto počínání vydržme a mějme víru v to, že se učení brzy vrátí tam, kde má probíhat-do školy.                                                              Pavel Tupec